5. joulukuuta 2011

Valoa ja varjopuolia

[D Sharon Pruitt, CC BY 2.0]


Olen tässä taistelemassa kasaan Tekstiä. (Paino sanalla 'taistelemassa').
Isolla T:llä sen takia, että siitä on tarkoitus tulla jotain muuta kuin 6000 sanan novelli. Tulevaisuus sitten näyttää tuleeko siitä mitään. 

Joka tapauksessa, olen siis sattuneesta syystä miettinyt paljon sitä, minkä ikäisille Tekstiä pitäisi kirjoittaa. Saanko kirjoittaa seksistä jos ajattelen kirjoittavani nuorelle? Kiinnostaako teksti ketään aikuista jos se pysyy nykymuodossaan? (Kiinnostaako se ylipäätään ketään? Mutta se nyt on sitten asia erikseen.)

Olen siis hyvinkin uteliaisuudella seurannut keskustelua mm. Kirjailijan häiriöklinikan ja nyttemmin Grafomanian kommenttibokseissa. Kaikkihan lähti liikkeelle yhdestä palkinnosta, Finlandia Juniorista. 

Varatkaa mullekin yksi kappale Valoa, valoa, valoa! Haluan ehdottomasti tietää onko se kaiken kohun arvoinen.


 T. Calendula, joka sai käsiinsä noin 13-vuotiaana Markiisi de Saden seikkailuja. Miltei normaali ihminen tuli minustakin, mutta sitä en sentään kenellekään niin nuorelle suosittelisi... en edes kovin herkkävatsaisille aikuisille.  


Muoks: Lisäänpä vielä linkkilistaan myös Lastenkirjahyllyn panoksen aiheeseen.

3 kommenttia:

isopeikko kirjoitti...

Kaikesta saa kirjoittaa, luulee peikko ja tekee ihan sillai :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei hei. En tiedä onko tämä asia salaisuus vai ei, mutta kohta se selviää. Eli minkä ikäinen oot? Ihan uteliaisuudesta kysyn :)

Calendula kirjoitti...

Ihan liian vanha kirjoittamaan hassua teiniromantiikkaa, eli lähempänä kolmeakymmentä ;)